Theatergroep RAAM

Title

Theatergroep   RAAM

RAAM SPEELT “AAN TAFEL”Het moet toch kunnen. Met de familie gezellig bij elkaar. In elk glossy tijdschrift zie je hoe dat moet. Een prachtig gedekte tafel, kaarslicht, bloemen, goede wijn in mooie glazen en heerlijke gerechten die, op hoop van zegen, niet mislukken. Maar ja, vrienden kies je en daar eet je dan ook vaak genoeglijk mee. Familie hèb je en schoonfamilie krijg je er gratis bij .En allebei hebben ze hun eigen geschiedenis met vreemde tradities en soms pijnlijke geheimen. Dus vraagt zo’n familiediner het schier onmogelijke van gastheer, gastvrouw en gasten.
Met twee flinke pubers en een stel kleine kinderen is er méér dan genoeg te zien!Speeldata: 


zaterdag 28 januari 2017      20.15 


donderdag 2 februari 2017   20.15 Online bestellen: klik hier


zondag 5 februari 2017        15.00, Online bestellen: klik hier


Na de middagvoorstelling van 5 februari kunt u deelnemen aan een buffet in de foyer. U krijgt dan een koud en (grotendeels) biologisch buffet met zo veel mogelijk producten van het seizoen. De prijs voor het buffet bedraagt € 12.50, dat is inclusief een nagerecht en één drankje.

Voor dit RAAM-buffet kunt u zich niet aanmelden bij Hof88, maar wel via dit email-adres: raambuffet@gmail.com. U krijgt dan in de loop van januari meer informatie over de betaling.

Het buffet zit vol, dus u kunt zich niet meer aanmelden.Onlangs zette een trouwe bezoeker dit op papier over Theatergroep RAAM: 


"Initiatiefrijk, een aanwinst voor de stad

 dit gezelschap; prachtige toneelstukken, geweldige regisseuse, professionele amateurs". 


Daar kun je mee  thuiskomen!!De oudste én de jongste acteur, tijdens de eerste voorstelling:

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.

googlec47bd80e3cbb43fd.html