Theatergroep RAAM

Title

Theatergroep   RAAM


Het Geheugen van 


Water


van Shelagh

Stephenson
Regie: Sonja de Jong
Van familie kun je weglopen; je kunt verhuizen; je kunt hen uit je leven bannen. Maar je komt er nooit helemaal van los. Familie blijft in je systeem zitten. Net zoals volgens sommige wetenschappers water een geheugen heeft: hoe vaak je water ook verdunt, nadat je er ooit iets aan hebt toegevoegd, het gaat er nooit meer uit. Daarover gaat Het Geheugen van Water, geschreven door Shelagh Stephenson.


De toeschouwer komt oog in oog te staan met drie zussen. Hun moeizame verhouding komt aan de oppervlakte, wanneer ze gezamenlijk het ouderlijk huis moeten opruimen. Net als in water blijft geen enkel geheim verborgen. Het zindert allemaal onder het oppervlak.

Al snel wordt duidelijk dat de zussen ieder een eigen versie hebben van hun gezamenlijke verleden. De centrale vraag in dit stuk is dan ook: hoe betrouwbaar is ons geheugen? Wat is de waarheid? Wat weten we eigenlijk van onze familie? En van onszelf?


Onder regie van Sonja de Jong speelt Raam in dit toneelstuk pijnlijke dialogen met scherpe confrontaties. Maar af en toe is er ook plaats voor een hilarisch moment.zaterdag 1 november, 20.15 in Hof88, Almelo. Voor kaartjes klik hier


donderdag 6 november, 20.15 in Hof88, Almelo. Voor kaartjes klik hier


Een kort YouTube-fragment:


Interview op de lokale Almelose zender:
Interview RAAM
AAfm.nl
0:00/15:02

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.

googlec47bd80e3cbb43fd.html