Theatergroep RAAM

Title

Theatergroep   RAAM

 

NAT Almelo "Verdiept"


 

Waar: Theater HOF 88

www.hof88.nl

Wanneer: zaterdag 25 en zondag 26 oktober 2008

Elisabethhof 2 Almelo


 

Het bijzondere van 'Verdiept' is dat het is voortgekomen uit losse tekstfragmenten en improvisaties op het toneel, en dat iedereen, inclusief de regisseur, aan de uiteindelijke versie van dit toneelstuk heeft bijgedragen.

Net zoals bij het ingrijpende project Almelo Verdiept staat in 'Verdiept' de trein centraal. Een trein die zou moeten komen, maar helaas horen de wachtende reizigers dat hun trein een onbekende vertraging heeft. Normaal gesproken probeert iedereen de wachttijd zonder gedoe te overbruggen, maar zo werkt het nu niet: een van hen probeert een vluchtige flirt, waar het 'slachtoffer' wel op moet reageren. Een ander heeft net iets ingrijpends meegemaakt, en wil dat kennelijk afreageren op de wachtenden.

Mede door middel van flashbacks krijgen de passanten geleidelijk 'verdieping' van hun persoonlijkheid en komen de toeschouwers erachter waarom mensen zich op een bepaalde manier gedragen. Waarom bijvoorbeeld de wat droeve meneer helemaal geen zin heeft in geflirt. Of hoe precies de relatie tot stand is gekomen van de twee dames die elkaar ooit op een cruise hebben ontmoet. Waarom die ene vrouw eigenlijk zo teleurgesteld is in haar moeder. En hoe de puzzelaar ertoe is gekomen om dagelijks op het station rond te hangen.

Intussen begint zich een drama af te spelen rond degene die regelmatig door zijn vrouw gebeld wordt....

 


Waar: Theater HOF 88

www.hof88.nl

Wanneer: zaterdag 25 en zondag 26 oktober

 

Elisabethhof 2 Almelo


 

Welkom

Recent Blog Entries

Recent Forum Posts

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.

googlec47bd80e3cbb43fd.html